Επίσημος Αντιπρόσωπος Benelli - Keeway

Καθαρό πάθος από το 1911. Benelli είναι αυτά και πολλά παραπάνω: κληρονομιά, συναίσθημα και καινοτομία για πάνω από 100 χρόνια ριζοσπαστικών μοντέλων, προηγμένης τεχνολογίας, νίκες και παγκοσμίου φήμης πιλότων. Σικάτες και σπορ, οι μοτοσικλέτες Benelli φτιάχνονται για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε αναβάτη, ακόμη και του πιο απαιτητικού, εξασφαλίζοντας την τέλεια εμπειρία και άνεση εστιάζοντας στην κατανάλωση και το σεβασμό για το φυσικό περιβάλλον. Αυτή είναι μια δοκιμασία που η Benelli αντιμετωπίζει καθημερινά. Κάθε μοτοσικλέτα Benelli έχει προσωπικότητα και είναι πλήρως αναγνωρίσιμη από τον κομψό σχεδιασμό της και την σπορ εμφάνιση της.

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο

Η TEAM NAIDAS δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο service  των μοτοσυκλετών υπάρχει δυνατότητα αλλαγής και τοποθέτησης ελαστικών, επισκευή κινητήρα αλλά και συντήρηση αναρτήσεων. Πραγματοποιείται ποιοτικός έλεγχος σε κάθε μοτοσυκλέτα πριν την παραδώσουμε σε κάθε αναβάτη. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα παλαίωσης κάθε μοτοσυκλέτας. Μπορείτε να μας φέρετε την μοτοσυκλέτα σας και να σας την παραδώσουμε όπως  εσείς επιθυμείτε.

Επιπλέον στην έκθεση μας μπορείτε να έρθετε και να αξιολογήσουμε την μοτοσυκλέτα σας για αγοραπωλησία. Αναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοραπωλησίας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αξεσουάρ αναβάτη και μότο. Υπάρχει εγγύηση για κάθε αξεσουάρ. Επιπρόσθετα, πωλούνται ελαστικά αλλά και μεταχειρισμένες – νέες μότο.

Custom δημιουργίες στα μέτρα σας

Η επιχείρηση μας σε συνεργασία με την DRAGON NEST CUSTOM που απασχολείται στον χώρο τον custom μοτοσυκλετών εδώ και 25 χρονιά αναλαμβάνει κάθε είδους μοτοσυκλετών για την δική σας ευχαρίστηση. Κάθε αναβάτης έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει από την αρχή μέχρι το τέλος την μοτοσυκλέτα του όπως ακριβώς ο ίδιος το επιθυμεί για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Αποκλειστικός συνεργάτης Dragon Nest Customs

Το DRAGON NEST CUSTOM είναι μια επιχείρηση στον κόσμο των μοτοσυκλετών που ασχολείται αποκλειστικά με κατασκευές/μετατροπές custom μοτοσυκλετών (customizing, restoration, service parts).
δραστηριοποιείται από το 1996 με απόλυτη εξειδίκευση στις χειροποίητες κατασκευές και όχι μόνο!
Αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την σχεδίαση και κατασκευή μιας custom μοτοσυκλέτας σε όλα τα επίπεδα (κατασκευή, βαφή, ηλεκτρολογικά, επιμεταλλώσεις, ειδικές κατασκευές).
Διαθέτει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία επάνω στις custom μοτοσυκλέτες είτε για customizing είτε για ένα απλό service. Συνεργαζόμαστε  με πάρα πολλούς οίκους του εξωτερικού για custom parts και με τις επίσημες αντιπροσωπίες για original ανταλλακτικά.
Αναλαμβάνουμε όλες τις custom μοτοσυκλέτες Harley, Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki.